Асортиман

Сијалици

NarvaPhilips

Автомобилски сијалици од светски познатите брендови Philips и Narva. Голем избор на сијалици, почнувајќи од стандардните халогнеки, па се до најсоврементите xenon модели.

Повеќе информации

Диск Плочки и Гуртни

Simer

Диск плочки и гуртни произведени по светски стандарди со примена на термичен третман во производството од над 750C, и пакување според европски стандарди (ECE-ONU 90R).

Повеќе информации

Свеќици

Enker

Повеќе од 100 различни типови на свеќици М10, М12, M14, M18, со рамни и коносуни лежишта со централна електрода од никел-хром-ова легура.

Повеќе информации

Грејачи

Iskra

Голем избор на различни типови на грејачи за дизел моторни возила со краток и долг навој, од компанијата ISKRA.

Повеќе информации

Гумено-Технички делови

Top Spider

Асортиманот на гумено-техничките делови се состои од манжетни, црева, закачки и сл. наменети за патнички, товарни и тракторски моторни возила.

Повеќе информации

Вентили и водилки

AutoVentil

Квалитетот на вентилите и водилките за патнички и товарни возила се потврдува со нивна примена од страна на светски познатите производители на мотори: GM, Skoda, Zetor, Briggs, Layland.

Повеќе информации

Сајли

Boban SajleASB

Голем избор на сајли за патнички, товарни и тракторски возила од типот: сајли за рачна кочница, сајли за квачило, сајли за гас, сајли за саух, сајли за отварање на хауба итн.

Повеќе информации

Четкици и чаури

MetalografitKoncar

Асортиманот на четекиците содржи: четкици за анлансер, алтернатор, динамо итн. Асортиманот на чаурите содржи: чаури за анлансер, плетки од бакар, електро-контакти итн.

Повеќе информации

Стеги

Luis Hest

Голем избор на високо квалитетни стеги (шелни) за мотнорни возила од германската компанија Luis Hest.

Повеќе информации

Останато