Iskra

Iskra

Hidria e водечка европска компанија и глобален провајдер на системи за разладување и автомобилски технологии меѓу кои и брендот Iskra. Со традиција од над 40 години Iskra нуди греачи за дизел возила и во годините од своето постоење греачите Iskra доживуваат рапиден пораст на светско ниво и денес представуваат синоним за врвен квалитет.

Асортиман на делови

  • Група борј еден

  • Група борј два

  • Група борј три

  • Група борј четири

  • Група борј пет

  • Група борј шест

  • Група борј седум