Philips

Philips

Philips е најголем светски производител на автомобилски сијалици основан на почетокот на 20 век. Како светски лидер Philips е компaнија прва во вградување на речиси сите нови автомобили, а воедно и водечка компанија на секундарниот пазар, за продажба на сијалици. Користејќи најсовремена технологија Philips постојано развива најдобри технички и светлосни решенија во областа на осветлувањето. Всушност Philips се иноватори на "halogen lamps" (познати кај нас како халогенки) и "Xenon HID lights" (познати како ксенон). Во своето долгогодишно постоење создадоа некои од најиновативните сијалици воопшто, како "Weather vision", првата надградена сијалица која обезбедува максимални перформанси и при најтешките временски услови. Потоа следуваа Vision Plus, Night Guide, X-treme Vision (најмоќната сијалица што некогаш е произведена), Blue Vision ultra и Ecovision (пријателска кон животната околина), а секако и LED диодите.

Ова е причина зошто секој втор автомобил во Европа носи токму Philips сијалици. Затоа возете подобро, возете побезбедно, возете PHILIPS.

Асортиман на делови

  • Група борј еден

  • Група борј два

  • Група борј три

  • Група борј четири

  • Група борј пет

  • Група борј шест

  • Група борј седум