Simer

Simer

SIMER, е присутен на светскиот пазар со производство на диск плочки и гуртни и представува вистинска алтернатива на врвните брендови. Од 2001 година, Simer започна програма за технолошко усовршување и ажурирање, што му овозможи освојување на многу нови пазари низ светот.

Од голема важност е нивната најнова автоматизирана производствена линија, целосно компјутерски контролирана, со што секогаш се обезбедува совршено мешање на легурите и врвен квалитет на крајниот производ.

Движењето на материјалите, во рамките на самите силоси, следи внимателна постапка со цел заштита на животната средина и самите оператори.

Автоматизираната производствена постапка, инвестирањето во истражување и развој, професионалниот пристап на нивниот персонал, грижата за животната средина, конкурентноста на производите на светскиот пазар е она што го дефинира брендот SIMER.

Асортиман на делови

  • Група борј еден

  • Група борј два

  • Група борј три

  • Група борј четири

  • Група борј пет

  • Група борј шест

  • Група борј седум