Tesnila

Tesnila е реномирана компанија која се занимава со производство на висококвалитетни дихтунзи за патнички и товарни возила, автобуси, трактори и градежни машини. Истите се произведуваат со најквалитетни материјали и современи машини, а самите производи се предмет на контрола во сопствена лабаратрија. Сведок на врвниот квалитет на дихтунзите од Tesnila е стандардот ISO/DIN 9001.

Асортиман на делови

  • Група борј еден

  • Група борј два

  • Група борј три

  • Група борј четири

  • Група борј пет

  • Група борј шест

  • Група борј седум