proleteras.com
... ... ...

Сајтот е во изработка...

Почитувани, веб сајтот е во изработка. Наскоро ќе бидеме достапни онлајн. Ви благодариме!

PROLETER AS

Продажба на оргинални автомобилски резервни делови.

Адреса: ул.852 бр.62
1000 Скопје, Македонија
(види Google мапа)

Е-мејл: laze.spasenoski@gmail.com

Тел: +389 02 2627-457

Моб: +389 71 240-108
+389 72 252-704 *
* (Авто делови за Електрика)